Similar Articles
-
Rosa María Catalá Rodes,
José Antonio Chamizo,
Alejandra García-Franco,
El impacto del trabajo de Mario Molina en los programas y materiales educativos de educación media y media superior en México
,
Educación Química: Vol. 32 (2021): Número especial. Mario Molina
-
Claudia Arango,
Silvia Porro,
Damian Lampert,
Importance of the gender perspective in teaching the social determinations of food security and sovereignty. From the visibility of the working conditions of women in the Buenos Aires farms that produce fruits and vegetables to the development of educational materials
,
Educación Química: Vol. 34 (2023): Número especial. Química y Alimentos
-
Paula Andrea Segura Delgado,
Carlos Javier Mosquera Suárez,
El concepto de pureza: una revisión desde la naturaleza de las ciencias
,
Educación Química: Vol. 32 No. 3 (2021)
-
Aurora Ramos Mejía,
José Antonio Chamizo Guerrero,
Alejandra García Franco,
Álvaro Chrispino,
Silvia Porro,
Ana María Sosa,
Rosa María Catalá Rodes,
And this, where do we put it? A new classification of publications in the journal Educación Química
,
Educación Química: Vol. 34 No. 2 (2023)
-
Amparo Vilches,
Daniel Gil Pérez,
El Antropoceno. Riesgos y oportunidades para las nuevas generaciones
,
Educación Química: Vol. 32 (2021): Número especial. Mario Molina
-
Carlos Rafael Molina Hernández,
Walfredo González Hernández,
Gil Cruz Lemus,
Habilidad modelar procesos dinámicos de control automático para el Ingeniero Químico
,
Educación Química: Vol. 32 No. 1 (2021)
-
Sonia Milena Contreras Sierra,
Luisa Fernanda Infante Farfán,
Oscar Javier Salazar Quintero,
Manuel Alejandro Mayorga Betancourt,
Enseñanza Remota de la Química en Educación Secundaria-Universitaria
,
Educación Química: Vol. 31 No. 5 (2020): Número especial. Experiencia sobre la enseñanza remota
-
Mario Roberto Quintanilla Gatica,
Henry Giovany Cabrera Castillo,
Jecsan Zambrano,
The history and philosophy of chemistry in the initial training of chemistry teachers
,
Educación Química: Vol. 33 No. 4 (2022)
-
Damian Lampert,
The industrial chemistry of dry dog and cat food
,
Educación Química: Vol. 34 (2023): Número especial. Química y Alimentos
-
Tamara Amorín de Abreu,
J. Francisco Serrallé Marzoa,
Mari M. Álvarez Lires,
Azucena Arias Correa,
Preservice Teacher Training: replication of Eunice Foote’s experiments (1856)
,
Educación Química: Vol. 35 No. 2 (2024)
1 2 3 > >>
You may also start an advanced similarity search for this article.